Heroes and Ghosts

Heroes and Ghosts

Heroes and Ghosts ben ik, Maurits de Vries, samen met gastmuzikanten. Na in verschillende bands te hebben gespeeld heb ik besloten dat het tijd is voor iets anders. De gedachte om zo onafhankelijk mogelijk te zijn van zowel ‘fysieke’ muzikanten als het genre waar je je als band in bevindt, motiveert mij.

Per nummer wordt er met een bewonderd gastmuzikant samengewerkt. Samen wordt het nummer vervolgens afgeschreven in alle vrijheid, zonder grenzen, waarin alles kan en alles mag. Heroes and Ghosts bestaat dus niet uit één enkel genre. Ook heeft het geen groter achterliggend plan. De wereld hoeft niet veroverd te worden en er hoeft geen geld mee verdiend te worden. Het is puur de behoefte, de noodzaak, om vanuit het hart met plezier muziek te kunnen maken. Dat is Heroes and Ghosts.

Veritas is de eerste manifestatie van Heroes and Ghosts. Een concept EP met onderwerpen die in het verlengde liggen van de naam.

Wat is goed en wat is fout? Wanneer ben je een zondaar en wanneer een heilige? Kies je pad en word een onsterfelijke held of een vergeten geest…

Veritas EP:

Track 1: Bones In A Box (gezongen door Nova Borgers)

Track 2: Heroes and Ghosts (gezongen door Ruud van Deventer)

Track 3: Nightmares (gezongen door John Willemen)

Reacties zijn gesloten.