Singshop

SingShop

Van jong tot oud en van amateur tot professional. SingShop is een moderne  zangschool gevestigd in Eindhoven opgericht door zangeres Nova Borgers.

Omdat Nova en haar zangdocenten geschoold zijn door de Rockacademie, zul je bij SingShop geen traditionele, klassieke zangles kunnen verwachten. SingShop werkt met nieuwe moderne zangtechnieken, die voornamelijk gericht zijn op popmuziek. Nova en haar zangdocenten hebben ieder jarenlange ervaring als solo- en achtergrondzangeres in meerdere professionele popbands, maar ook als docent op verschillende muziekscholen. Hierdoor kunnen de SingShop docenten theorie en praktijk naadloos en gepassioneerd overbrengen.

Voor zangers is het natuurlijk het allerleukste om op een ├Ęcht podium te staan en helemaal als op dat podium ook nog een echte live-band staat. Daarom zal elke zangcursus van SingShop worden afgesloten met een ShowNight op het podium. De cursisten leren op deze manier communiceren met andere muzikanten. Daarnaast kan iedereen dan natuurlijk laten zien aan familie, vrienden of kennissen wat ze hebben geleerd!

 

 

Singshop op Instagram

Reacties zijn gesloten.